Sober Bar gör avtryck!

Skogsröjet

Med Sober Bar utmanar vi alkoholnormen på ett positivt och lättsamt sätt genom att servera alkoholfria drycker. Vi har ett brett utbud av alkoholfritt öl och vin samt olika sorters bål m.fl. drycker.

Under Skogsröjet i Rejmyre 2-4 augusti medverkade IOGT-NTO med Sober bar. Vi hade bar med serveringstält mitt på festivalområdet och fick många besökare.

Under Stadsfesten i Linköping 23-25 augusti kommer vi att ha Sober Bar på Hospitalstorget strax bredvid Stora torget. Sober Bar kommer att vara öppen onsdag-fredag kl. 18-22 och lördag kl. 12-22.

Sober Bar är väldigt uppskattat av såväl besökare som festivalarrangörer. Vi har också fått fin reklam för Sober Bar i på Stadsfestens hemsida: https://visitlinkoping.se/sober-bar.

Vi behöver fler som vill vara med och jobba med Sober bar under kortare eller längre tid. I första hand behövs frivilliga i baren där vi gör upp schema för bemanningen. Allt som behövs kommer att finnas på plats och det finns alltid någon som har varit med tidigare. Det är kul att jobba tillsammans och samtidigt få uppleva stämningen under arrangemangen.

Vill du vara med och hjälpa till med Sober bar? Hör av dig till Jan-Ove Ragnarsson, e-post janoveragnarsson@gmail.com. Du kan också mejla till iogt@ostergotland.se.

Av: , 2018-07-25

Kommentarsfältet är stängt.

Navigation

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00