Medmänsklighet – Flyktinginsatser

IOGT-NTO Östergötland satsar på att stötta våra föreningar som bedriver medmänskliga insatser för nyanlända flyktingar. Våra verksamheter finns i olika skepnader och nu kan du bli volontär i vårt arbete! Insatserna görs över hela Östergötland så chansen är stor att du kan engagera dig ideellt på en ort nära dig.
11292704_1139283906098544_138668027_n

Ha kul, gör en insats för medmänniskor och väx som människa!

Vi bedriver:

  • Språkcaféer – fikaträffar med enkel språkträning, oftast för alla åldrar
  • Dagverksamhet i form av samhällskunskap och enkel språkträning
  • Ungdomsverksamhet för ensamkommande flyktingar

Vi bedriver verksamhet på flera orter: Linköping (Skäggetorp, City), Norrköping (i Navestad, Matteusgården, Trädgårdsgatan), Kisa, Vadstena mm. Nu kan du som brinner för medmänsklighet engagera dig oavsett om du är medlem i IOGT-NTO eller några av våra övriga förbund. Alla som vill ge av sin tid, sitt engagemang och medmänsklighet är hjärtligt välkomna. Alla åldrar och bakgrunder är hjärtligt välkomna. Vi kommer alla kalla dig till en eftermiddagsutbildning på en ort nära dig där du kommer att utbildas och inspireras i ämnet.

Vi söker volontärer till flyktinginsatser i Norrköping och Linköping. Anmäl intresse till ostergotland@iogt.se. Läs mer på vår Facobooksida för flyktingverksamhet: https://www.facebook.com/medmansklighet/?ref=bookmarks.

 

Navigation

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00